KJelsås Skiskole

Tren med de beste ;o)

Velkommen til årets kursplan

Kjelsås IL Skiskole - 8 torsdager

Kjelsås Alpin Skiskole

Omfang: 1 gang á 1.5 time per uke, 8 uker

Tidspunkt: Torsdager kl. 18:00- 19:30- oppstart torsdag 9. januar, siste gang torsdag 5. mars

Det er ikke kurs i vinterferien, torsdag 20 februar

Målgruppe: Gutter og jenter 5-9 år

Forutsetninger: Har stått litt på ski, kunne ta koppheis. NB! Vi har begrenset med kapasitet for de som aldri har stått på alpinski før, for å sikre alle et god tilbud. Vi tar i mot noen, men klarer ikke håndtere for mange.

Sted: Trollvann 

Beskrivelse
:  Flott tilbud til barn som ønsker å prøve seg på alpint. Treningene foregår i fantastiske omgivelser i Trollvann. Et tilbud til de som gjerne vil vite mer om hva det vil si å stå i alpin klubb, men som ikke er helt klare for å satse alt i første runde. Ingen krav til type ski. Grunnleggende alpin teknikk læres av våre gode trenere.

Det anbefales å velge påmelding inkludert heiskort dersom man ikke skal kjøpe sesongkort. 

 

KJelsås Alpin Skiskole

Våre kurs i 2020

Første gang på ski (inklusive heiskort) - kr 2 500,-

Har litt erfaring (inklusive heiskort) - kr 2 500,-

Første gang på ski (uten heiskort) - kr 1 700,-

Har litt erfaring (uten heiskort) - kr 1 700,-

Skikurs i Kjelsås Alpint regi.

Alltid moro med ski :o)

Målgruppe: Gutter og jenter 5-10 år

Forutsetninger: Har noen få ganger på ski fra før, kunne ta koppheis.

Sted: Trollvann

Treningskort for kurs tilbys som et alternativ ved påmelding

(betales til trener første kursdag)

Lang Lang Rekke...

Vil du at barna skal begynne å stå alpint i klubb?

For 1 og 2 klasse.

Trening U8

For de yngste har vi en fantastisk arena i Trollvann. Å la barna få muligheten til å utøve idrett i dette miljø, er noe vi ikke ville vært foruten. 1-2 klasse trener en gang i uken på Trollvann vinterstid og turn en gang i uken i perioden uten snø, i hallen på Grefsen Stadion.

De har også mulighet for å være med på skiskolen. Telenorkarusellrenn, arrangeres for disse alders gruppene. Det er klubbmesterskap på slutten av sesongen. Utenom skisesongen har disse alders gruppene, tilbud om turn trening i hallen på Grefsen både vår og høst.

For 3 og 4 klasse

Trening U10

For de yngste har vi en fantastisk arena i Trollvann. Å la barna få muligheten til å utøve idrett i dette miljø, er noe vi ikke ville vært foruten. 
I U10 bygges det videre på grunnleggende skiferdigheter og skiglede. Gruppen besto av ca. 35 løpere sesongen​ 2014/15, og trener på ski i Trollvann tirsdager og torsdager.

Skitrening på Trollvann 2 ganger pr.​ uke. Telenorkarusellrenn, arrangeres for disse alders gruppene. Det er klubbmesterskap på slutten av sesongen. 
Utenom skisesongen har disse alders gruppene, tilbud om turn trening i hallen på Grefsen både vår og høst.​
 
For 5 og 6 klasse

Trening U12

I vår U12 gruppe har man muligheten til å velge om man vil trene to eller tre ganger i skisesongen. Mesteparten av treningen er i Trollvann/Grefsenkleiva men vi tilbyr også noen økter i Wyller, for å gi progresjon i utfordringene.

Det er også tilbud om ca. 25 skisamlingsdøgn. Vinterens store høydepunkt, er Norges største barneskirenn på ÅL, Bendit alpinfestival.

Utenom skisesong tilbyr vi barmarkstrening to ganger pr.​ uke i tillegg til noen helger.
For 7 og 8 klasse

Trening U14

Disse aldersgruppene trener tre ganger pr. uke i skisesong. I tillegg til ca. 40 skisamlingsdøgn. Utenom skisesong, trener vi barmark 3-4 ganger pr. uke.

I tillegg til at det settes krav til egentrening. Klassene kjører kvalifiseringsrenn i Oslo skikrets, noe som gir puljeinndeling i Landsfinale og Hovedlandsfinale. ​

For 9 og 10 klasse

Trening U16

Disse aldersgruppene trener tre ganger pr. uke i skisesong.
I tillegg til ca. 40 skisamlingsdøgn. Utenom skisesong, trener vi barmark 3-4 ganger pr. uke. I tillegg til at det settes krav til egentrening.

Klassene kjører kvalifiseringsrenn i Oslo skikrets, noe som gir puljeinndeling i Landsfinale og Hovedlandsfinale.
For de som vil videre etter ungdomsskolen

Skigymnas

På dette tidspunktet tar skigymnas over trening og utvikling av alpinister i Norge. Det finnes mange gode skigymnas og vi har et eget samarbeide med Nydalen.